Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Sitges acull la primera prova esportiva de l’any

50 persones participen en la Travessia i l’Aquatló, organitzada pel Club Natació Sitges. La prova, celebrada al Port d’Aiguadolç, s’ha desenvolupat amb tota normalitat i amb un dia assolellat, tot i la temperatura de l’aigua al Mediterrani.

50 persones han participat a la Travessia / Aquatló d'Hivern al Port d'Aiguadolç de Sitges organitzada pel Club Natació Sitges. Una prova que s'ha desenvolupat sense incidències, en un matí assolellat i amb una participació lleugerament inferior a l'edició de fa un any.

Els participants han hagut de superar un recorregut de 220 metres dins el Port d'Aiguadolç, en unes aigües que rondaven els 11ºC.

A les deu del matí es donava puntualment la sortida a la prova d'iniciació. 50 metres de recorregut, on els més petits debuten en aquesta prova de característiques tan particulars. La primera nena classificada ha estat Carla Carbonell, del Club Natació Sitges, i el primer nedador ha estat Eric Atienza també nedador del Club Natació Sitges.

Un quart d'hora més tard, sortia la prova mitjana de 75 metres. Robert Becerra de la Unió Esportiva Horta va encapçalar la competició, seguit en la classificació pels sitgetans Marc Roch i Adrian Villalba.

A dos quarts d'onze del matí s'iniciava la Travessia gran, en la que es va imposar Nora Arilla del Club Natació Tarraco, en categoria femenina, i Raul Roch del Club Natació Sitges en masculina.

Finalment a un quart de dotze del migdia, començava la prova de l'Aquatló. Els participants a més de nedar els 220 metres corresponents a la Travessia, van haver de superar una cursa d'un quilòmetre. Quim Sánchez de Vilafranca i Ivette Molino del Natació Sitges, han estat els més ràpids.

Aquesta és la primera prova esportiva del calendari esportiu anual sitgetà que serveix als participants per preparar la Triatló Sprint del mes de maig i la Travessia d'Estiu del mes d'agost.  Ara la segona cita esportiva i la més multitudinària serà el proper cap de setmana amb “XXX Mitja Marató de Sitges” i el “II Quart de Marató de Sitges”.