Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Habitatge

Continua el procés d’adjudicació d’Habitatge de Protecció Oficial

Un cop tancat el termini d’inscripcions per optar a la segona promoció, el passat 5 de setembre, l’Ajuntament de Sitges elabora les llistes provisionals de sol·licituds admeses. La Regidoria d’Habitatge preveu que el lliurament de claus a les persones beneficiàries dels habitatges sigui a partir del mes de desembre.

Tancat el termini per inscriure’s al Registre de Sol·licitants d’Habitatge de Protecció Oficial de Sitges (RSHPOS) i optar a la segona promoció d’Habitatge de Protecció Oficial (HPO), la Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Sitges ha iniciat l’elaboració dels llistats provisionals d’inscripcions admeses. Formaran part de les llistes provisionals les persones i unitats de convivència amb inscripció vigent al RSHPO el 5 de setembre inclòs, i que compleixin els requisits de les bases reguladores.

Tal com es va fer en l’adjudicació dels habitatges de la primera promoció, es crearan llistes diferenciades per a cadascuna de les tipologies d’habitatge (de 2, 3 o 4 habitacions, per a ingressos baixos i habitatges adaptats). Aquestes llistes seran provisionals i s’exposaran a un període d’al·legacions. Un cop resoltes, es presentaran les llistes definitives i l’Ajuntament determinarà la data del sorteig que serà davant Notari per a cadascuna de les llistes.

La segona promoció de 62 habitatges (4 edificis) es troba ubicada al carrer Felip Font i Falp, 65. Els habitatges tenen una superfície d’entre 57 i 81 m2, i un lloguer mensual aproximat d’entre 525 i 764 euros, despeses comunitàries no incloses. Tots els habitatges disposen d’espais exteriors, traster, plaça d’aparcament i certificació energètica AA, amb sistema d’aerotèrmica i fotovoltaica.

Les persones o unitats de convivència inscrites a partir del 6 de setembre, i aquelles a qui no s’adjudiqui cap habitatge podran optar a la tercera promoció de 70 HPO, al carrer Lola Anglada, prevista el 2023, sempre i quan compleixin els requisits específics. Amb la tercera promoció, l’Ajuntament haurà impulsat 175 habitatges en un únic mandat municipal.

Els Habitatges de Protecció Oficial de Sitges són en règim de lloguer per 7 anys, renovables en funció de si es continuen complint els requisits establerts a les bases.

 

Tota la informació sobre l’HPO a:

 https://www.sitges.cat/serveis/habitatge/habitatge-de-proteccio-oficial-a-sitges