Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Habitatge

Els 70 pisos de protecció oficial del carrer de Lola Anglada s’adjudiquen demà per sorteig davant de notaria

Un programa informàtic de tria aleatòria de números designarà l’ordre de preferència en un acte retransmès en directe, a les 10h,  al canal de YouTube de l’Ajuntament de Sitges

La tercera promoció d’Habitatge de Protecció Oficial (HPO) dels darrers 5 anys ja és una realitat i demà, a les 10h, es farà el sorteig a la notaria per establir l’ordre de preferència en l’adjudicació. Concretament, una notaria de Sitges realitzarà un sorteig a través d’un programa informàtic que estableix un ordre aleatori de números. El sorteig es podrà seguir en directe a través del canal de You Tube de l’Ajuntament de Sitges a l’enllaç https://www.youtube.com/@AjuntamentdeSitges1/streams.

A través d’aquest sorteig a la notaria quedarà establert l’ordre de preferència en l’adjudicació. A través d’aquesta llista, s’anirà cridant les persones adjudicatàries, per ordre, per a que triïn el seu habitatge en la jornada de portes obertes.

En aquesta promoció d’habitatges de protecció oficial (cantonada dels carrers Lola Anglada 12- 20, i Jacint Picas i Cardó, 4) s’han establert unes reserves per a menors de 35 anys. Així, es farà un sorteig per adjudicar 19 pisos específicament per a aquest col·lectiu jove. Concretament, hi haurà un llistat per a 6 habitatges d’un dormitori per una persona, un altre de 10 habitatges de 2 dormitoris per 2 o 3 persones i un tercer llistat resultants per a menors de 35 anys que optin a un dels 3 habitatges de 3 dormitoris per entre 4 i 7 persones.

En el contingent general es farà una llista d’aspirants a un dels 4 habitatges d’un dormitori per 1 persona, una altra per designar els 8 habitatges de 2 dormitoris per entre 2 i 3 persones i un darrer que ordenarà els adjudicataris dels 21 habitatges de 3 dormitoris per 3-7 persones.

Entre els aspirants d’ingressos baixos es repartiran 6 habitatges de 2 dormitoris (2-3 persones) i 8 pisos més de 3 dormitoris (4-7 persones). Finalment, les persones aspirants que opten a la reserva per mobilitat reduïda o discapacitat s’ordenaran en una llista per 3 habitatges de 3 dormitoris per a entre 4 i 7 persones. En total, per tant, s’adjudicaran 69 pisos, ja que un habitatge se’l queda l’Ajuntament per a polítiques socials. 

L’Ajuntament de Sitges ha impulsat aquesta tercera promoció d’Habitatge de Protecció Oficial (HPO) en règim de lloguer, després d’adjudicar una primera promoció de 43 habitatges i una segona de 62. 

Podeu trobar tota la informació relativa a la política municipal en matèria d’habitatge a https://www.sitges.cat/serveis/habitatge/habitatge-de-proteccio-oficial-a-sitges .  A aquest enllaç també es pot consultar la llista definitiva d’aspirants a aquesta nova promoció d’habitatge de protecció oficial en règim de lloguer.