Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

El programa Consolida’t per a autònoms arriba a Sitges

La sessió informativa per explicar el programa Consolida’t per a la millora de la gestió empresarial serà el 13 de juny de 9 a 10.30 h a l’auditori del Miramar-Centre Cultural.

L' Ajuntament de Sitges i el Col·legi Oficial de Químics de Catalunya col·laboren per  desenvolupar a Sitges el Programa Consolida’t que ofereix de manera gratuïta assessorament personalitzat i formació per a persones treballadores autònomes. L’objectiu és proporcionar aspectes clau relacionats amb la gestió del negoci o projecte professional per fer-lo créixer i enfortir-lo.

El Programa Consolida’t està subvencionat per la Generalitat de Catalunya per donar suport a la consolidació, l’enfortiment i la reinvenció del treball autònom.  Hi col·laboren universitats, col·legis professionals del treball autònom al país i aquest any, per primera vegada, també hi participen Ajuntaments com el de Sitges.

Les persones autònomes interessades comptaran amb l’assessorament de persones expertes amb qui es realitza una anàlisi inicial, es determinen els objectius a desenvolupar i s’estableix un pla d’acció a executar de manera acompanyada, amb horaris compatibles amb l’activitat professional.

El programa a Sitges es desenvoluparà a partir del juliol fins al desembre de 2024, amb dedicació flexible i seguiment majoritari en línia, i compta amb places limitades.

 

Qui hi pot participar:

  • Persones treballadores autònomes pròpiament dites o econòmicament dependents (TRADE)
  • Persones autònomes societàries que no tinguin més de 4 persones contractades ni una facturació superior a 500.000 € anuals
  • Persones treballadores autònomes que hagin cessat en la seva activitat i vulguin dur a terme un projecte empresarial nou

Què t'ofereix:

  • Fins a 13 hores d’assessorament personalitzat, tant en línia com presencial, per a la reorientació, la potenciació i la cerca de noves oportunitats de negoci
  • 80 h de formacions optatives en tècniques i habilitat de gestió empresarial  adaptades a la realitat dels autònoms, a realitzar de manera presencial o en línia. Es farà orientació al mercat i vendes, màrqueting, control econòmic, financer i pressupostari, internacionalització, cooperació i els seus aspectes jurídics, innovació, patents, millora i qualitat, legislació especialitzada, entre d’altres.

 

Sessió de presentació del Programa Consolida’t a Sitges

Amb l’objectiu de donar a conèixer el contingut del programa Consolida’t i resoldre dubtes el 13 de juny s’ofereix una sessió de presentació. Per assistir-hi cal fer reserva prèvia i omplir el formulari d’inscripció. Després de la presentació del programa Consolida’t s’informarà de les dues línies de suport econòmic per a la creació d’empreses i per al foment de la contractació i la millora de l’ocupació 2024 de l’Ajuntament de Sitges. 

 

Ajuts econòmics de l’Ajuntament de Sitges 

L’Ajuntament de Sitges destina 55.000 euros a ajuts econòmics per a la creació d’empreses i 61.561,12 euros a ajuts per a la contractació. La convocatòria dels ajuts a la creació d’empresa ja està oberta i finalitzarà el 22 de juliol, mentre que la convocatòria de l’ajut per a la contractació sortirà properament.

 

CALENDARI: Sessió de presentació del Programa Consolida’t Sitges

  • Data: 13 de juny de 2024
  • Horari: de 9 a 10:30 h
  • Lloc: Miramar- Centre Cultural
  • Cal inscripció prèvia: formulari d’inscripció

Programa gratuït d’assessorament i formació personalitzada per a professionals autònoms/mes per a la millora de la gestió empresarial (CONSOLIDA’T), impulsat per la Generalitat de Catalunya.

Per a més informació del programa Consolida’t Sitges: