Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

PROGRAMA CONSOLIDA'T SITGES 2024

Programa gratuït d’assessorament i formació personalitzada per a professionals autònoms/mes per a la millora de la gestió empresarial (CONSOLIDA’T), impulsat per la Generalitat de Catalunya.

L'Ajuntament de Sitges i el Col·legi Oficial de Químics de Catalunya col·laboren per a desenvolupar a Sitges el Programa d’assessorament i formació personalitzada per a professionals autònoms/mes per a la millora de la gestió empresarial (CONSOLIDA’T), impulsat per la Generalitat de Catalunya. És un programa gratuït 100 %. Subvencionat pel Departament d’Empresa i Treball.

Requisits de participació:

  • Persones treballadores autònomes pròpiament dites o econòmicament dependents (TRADE).
  • Persones autònomes societàries que no tinguin més de 4 persones contractades ni una facturació superior a 500.000 € anuals.
  • Persones treballadores autònomes que hagin cessat en la seva activitat i vulguin dur a terme un projecte nou.

El programa es desenvoluparà entre els mesos de juny i desembre de 2024, amb dedicació
flexible i seguiment majoritari en línia, i compta amb places limitades.

 

Consulteu el document Resum del programa Consolida't a Sitges 2024.

Sol·licitud d'inscripció al programa Consolida't a Sitges 2024.

 

Per a més informació consulteu el web del programa: https://quimics.cat/consolidat-quimics-2024/, les adreces de correu electrònic: consolidat@quimics.cat i nivell10@sitges.cat, o truqueu al telèfon 93 894 40 61 (Nivell 10, Ajuntament de Sitges).

 

AJSIT LAT COLOR.jpg   COQC.png   GENCAT Treball i empresa.png  2560px-Logotipo_del_Ministerio_de_Trabajo_y_Economía_Social.svg.png