Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

OCUPACIÓ

El Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Sitges està situat al Centre d'Iniciatives Econòmiques de Sitges NIVELL10. Des d'aquí es gestionen i ofereixen diferents serveis per ajudar a la millora de l'ocupació i posicionament pel treball dels nostres vilatans. La Promoció Econòmica del municipi té moltes vessants: la millora i suport a les empreses, emprenedoria, i també la millora i suport a les persones que cerquen treball per aconseguir un millor encaix entre les ofertes que ofereix el nostre territori i les persones.
La prospecció a les empreses és un eina bàsica del CIES Nivell 10 per a la inserció de les persones al mercat de treball. Col·laborar, cooperar i establir un vincle amb les empreses del territori per tal de generar ofertes de treball, pràctiques, estades laborals,etc amb els usuaris de la borsa de treball.
 • EL CIES Nivell 10 forma part de la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona (formada per més de 150 entitats públiques i que cobreix actualment més del 90% de tota la província).
 • El CIES Nivell 10 cerca, entrevista i registra a les empreses del territori que volen col·laborar en diferents serveis que s'ofereixen en l'àmbit de l'ocupació i l'empresa.
 • EL CIES NIvell 10 ofereix a l'empresa una atenció individualitzada i especialitzada per tal de cercar el/la millor candidat/a per les seves vacants.

El CIES Nivell 10 col·labora amb les empreses oferint diferents serveis: gestió de les ofertes de treball, convenis de pràctiques, estades en empresa, accions per fomentar l'intercanvi/networking (esmorzars d'empresa, tallers, accions, xerrades,etc), cursos per treballadors i aturats, subvencions a la contractació, informació/assessorament a la contractació, col·laborar en programes de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona,etc      

       Documents necessaris per registrar-se:

       >Alta empresa i oferta de treball_Català

       >Full de compromís Xarxa Xaloc_empresa

       >Alta empresa i oferta de trabajo_Castellà

       >Hoja de compromiso Xarxa Xaloc_empresa

       *Un cop emplenats es poden enviar a: mirose@sitges.cat 

       

        Per a més informació et pots adreçar al CIES Nivell 10:

        93 894 40 61

        C/Gabriel Pallarès,12 Sitges

        mirose@sitges.cat / nivell10@sitges.cat

       

 

 

Si estàs aturat/da o vols millorar la teva situació laboral només cal que et registris a la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona al CIES Nivell10 (Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament de Sitges).

Com ho pots fer?

 • Per formar part de la Xarxa Xaloc i optar a les ofertes de treball de Sitges i de la resta de la província de Barcelona cal que estiguis empadronat al municipi i que tinguis permís de treball.
 • Pots trucar al 93 894 40 61 de 9 a 13.30h de dilluns a divendres o enviar un correu electrònic a nivell10@sitges.cat per tal de demanar hora amb el tècnic/a d'ocupació.
 • El dia de l'entrevista d'ocupació és important portar el  Currículum Vitae, DNI o NIE, certificat d'empadronament o de convivència i l'informe de vida laboral.
 • Un cop inscrit/a a la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona  podràs mirar quines ofertes de treball són del teu interès. Podràs registrar-te a les ofertes del municipi i de la resta de la província de Barcelona (actualment ofertes de treball amb una cobertura de més del 90% dels municipis).

Per usuaris registrats a la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona:

>Registre ofertes de treball de la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona (municipi de Sitges).

>Registre ofertes de treball de la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona (tots els municipis).

>Web d'ofertes de treball de la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona (pàgina inicial on pots consultar i realitzar diferents accions personals com a usuari/a).

 

 

El servei d’Ocupació de CIES Nivell 10 durant l'any ofereix un seguit de cursos, tallers formatius i jornades d'ocupació per a les persones que estan en cerca de feina o millora de treball. Son accions a càrrec de formadors especialitzats i molt pràctics, dirigits a les persones que estan buscant treball per millorar les seves competències i estratègies per posicionar-se en les ofertes de treball i aconseguir una feina ajustada al seu perfil.

JORNADA DE LES CITES RÀPIDES NIVELL 10 

El CIES Nivell 10 de l’Ajuntament de Sitges organitza unes Cites Ràpides amb les empreses. Igual que en edicions anteriors és una bona oportunitat perquè persones que estan cercant o millorant la seva feina puguin conèixer en poc temps diferents empreses del territori que actualment tenen necessitats reals de contractació. Una jornada on les empreses participants podran entrevistar durant 5 minuts a un número determinat de persones que s’han interessat per les seves ofertes de treball. 

Segons el teu perfil laboral podràs escollir entre més de 20 llocs de treball que cerquen les empreses (hostaleria, neteja, atenció al client, comerç, sociosanitari i altres ocupacions).

Per registrar-te a les CITES RÀPIDES clica aquí:

Registre Cites Ràpides CIES Nivell 10

 
Dia i lloc de la jornada:

6 de març de 9-14h 

Edifici Miramar de l'Ajuntament de Sitges

C/de la Davallada, 12

 

Per a més informació:

CIES Nivell 10

C/Gabriel Pallarés, 12

93 894 40 61

nivell10@sitges.cat

 

                                                                                   

El CIES Nivell 10 posa en marxa els Tallers de conversa, conduïts per voluntaris en petits grups per mantenir i practicar idiomes. Es dirigeix a persones en cerca de feina i empreses col·laboradores, que vulguin millorar els seus coneixements, el vocabulari, la capacitat de comunicació i la fluïdesa en l’entorn de treball.

Les ofertes de treball en el nostre entorn requereixen coneixements d’idiomes, ja que ens dirigim al sector turístic i de serveis; és molt important mantenir el nivell de conversa i de fluïdesa mentre estem preparant-nos per cercar noves feines, ja que a les entrevistes ens ho requeriran.Els grups de diferents idiomes són per treballar la expressió oral, corregir i ampliar coneixements.Hi haurà diferents grups en funció del nivell de coneixements, però cal tenir una base prèvia de gramàtica per poder expressar-se. Es fa una prova prèvia per avaluar el nivell inicial de cada persona. Activitats del programa:

 • 2 hores setmanals de pràctica de l’idioma escollit, amb un tutor dinamitzador.
 • Activitats complementàries dirigides a practicar l’idioma i millorar el coneixement de l’entorn i de les empreses.
  • Visites a empreses representatives on ens atendran en l’idioma estranger escollit (hostaleria, restauració i d’altres)
  • Exposicions i xerrades a càrrec de professionals de diferents àmbits en diferents idiomes

Les converses d'idiomes són gratuïtes pels participants, s'imparteixen en horari de matí al CIES Nivell 10 i les activitats complementàries es realitzen a l’entorn de Sitges.

Idiomes previstos: Anglès, Català, Castellà, Francès.

Inici previst: 21 octubre de 2019 fins 30 abril de 2019

Preinscripcions: fins l'11 d’octubre           

 

Per a més Informació:

CIES NIVELL 10

de 9:30h a 13:30h

C/ Gabriel Pallarés, 12

Tel. 93 894 40 61

S'han tancat les inscricpions a les converses, per qualsevol consulta us podeu adreçar a Nivell 10

 

                                         

 

 

Són programes en els que participa el CIES Nivell 10, alguns d'ells en col·laboració amb el Consell Comarcal del Garraf o altres organitzacions, per ajudar a col·lectius o sectors per a la millora de l'ocupació. Programes per joves, per persones majors de 30 anys, per persones vulnerables i/o amb risc d'exclusió social i d'altres amb incentius a la contractació, etc. L'Ajuntament de Sitges junt amb els altres ajuntaments de la comarca i altres administracions i entitats, forma part del Pacte per a l'Ocupació del Garraf que promou diferents programes per fomentar l'ocupació i el desenvolupament econòmic.
El CIES Nivell 10 orienta i forma a persones joves de la borsa de treball que participen en diferents programes, cursos, tallers i fan ús de diferents recursos per tal de millorar la seva situació laboral i formativa.

Programa Referent d'Ocupació Juvenil

Enguany el SOC ha posat en marxa un nou programa, el de Referent  d’Ocupació Juvenil que dóna continuïtat i amplia les tasques de l’antiga Xarxa d’impulsor/es de Garantia Juvenil.El seu objectiu és facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral  i/o ocupacional, mitjançant les següents accions:

 • Informació, orientació i acompanyament a les persones joves. T’ajudem a redactar  el teu CV, a fer recerca de feina i/o de recursos formatius, a preparar-te una entrevista de feina, a millorar la teva ocupabilitat a través del treball per competències, suport al sistema de Garantia Juvenil, etc
 • Enllaç i coordinació entre els diferents agents del territori: centres educatius i/o d'altres dispositius sociolaborals, com entitats formatives, serveis socials, salut, etc.

 

 

La tècnica referent del Consell Comarcal del Garraf, està itinerant pels diferents municipis de la comarca i la pots trobar a Sitges els divendres demanant cita prèvia al CIES Nivell10 o a l’Espai Jove.    

 

Per demanar cita prèvia i  més informació et pots adreçar a :    

CIES NIVELL 10

de 9:30h a 13:30h

C/ Gabriel Pallarés, 12

Telf. 93 894 40 61

      93 894 20 47 (Espai jove Sitges)

També pots contactar directament al 638 61 12 91 o enviant un correu a: referentjove@ccgarraf.cat

 

Torna el Programa Garraf Singular 2020 

El Projecte Garraf Singular 2020 té com a objectiu aconseguir la inserció laboral o bé la reinserció acadèmica dels seus participants a partir de la millora de la seva ocupabilitat, alhora que contribuir a cobrir la demanda laboral de la comarca en relació a diferents perfils professionalitzats.

El programa s´adreça a joves d’entre 16 i 29 anys, inscrits a Garantia Juvenil,  no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació.

Comprèn cinc actuacions: assessorament individualitzat, orientació professional, formació professionalitzadora i acompanyament en la recerca de feina.

El projecte contempla formació professionalitzadora, pràctiques en empreses i visites a l´entorn productiu de la zona relacionades amb la formació, i activitats socials i  culturals que tenen com a objectiu enfortir el vincle dels joves participants amb el seu entorn social i cultural.

Aquesta nova edició tindrà una major duració, fins el juliol de 2021, i Sitges podrà acollir 30 joves en el programa

En el projecte de Singulars 2020, el  lidera  IMET de Vilanova amb els Ajuntaments de Sitges i Sant Pere de Ribes i les empreses Entrem-hi i Roc Roi.  Hi podran  participar 130 joves en total i a la comarca es faran cursos de formació per a joves, en diferents àmbits relacionats amb l’atenció al públic, serveis turístics, hostaleria, esports.  

Aquest programa per ajudar a la formació i integració laboral dels joves està pendent d'aprovació 

INFORMACIO I INSCRIPCIONS:

Nivell 10 – C/ Gabriel Pallarès i Roig, 12 - 08870 Sitges

Horari: de de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 hores

Persona de contacte: Anna Coll – 938944061 collva@sitges.cat

REUNIONS INFORMATIVES:

Dimarts 18 de febrer 12 hores, a Nivell 10

Dijous 27 de febrer 18 hores, Espai Jove de Sitges

 

 

 

 

El Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Sitges té la certificació de Qualitat segons la ISO 9001/2015. Des del 2003 en que es va implementar, els serveis es realitzen seguint els paràmetres de la norma ISO i es revisen i actualitzen periodicament.