Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

OCUPACIÓ

El Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Sitges està situat al Centre d'Iniciatives Econòmiques de Sitges NIVELL10. Des d'aquí es gestionen i ofereixen diferents serveis per ajudar a la millora de l'ocupació i posicionament pel treball dels nostres vilatans. La Promoció Econòmica del municipi té moltes vessants: la millora i suport a les empreses, emprenedoria, i també la millora i suport a les persones que cerquen treball per aconseguir un millor encaix entre les ofertes que ofereix el nostre territori i les persones.
La prospecció a les empreses és un eina bàsica del CIES Nivell 10 per a la inserció de les persones al mercat de treball. Col·laborar, cooperar i establir un vincle amb les empreses del territori per tal de generar ofertes de treball, pràctiques, estades laborals,etc amb els usuaris de la borsa de treball.
 • EL CIES Nivell 10 forma part de la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona (formada per més de 150 entitats públiques i que cobreix actualment més del 90% de tota la província).
 • El CIES Nivell 10 cerca, entrevista i registra a les empreses del territori que volen col·laborar en diferents serveis que s'ofereixen en l'àmbit de l'ocupació i l'empresa.
 • EL CIES NIvell 10 ofereix a l'empresa una atenció individualitzada i especialitzada per tal de cercar el/la millor candidat/a per les seves vacants.

El CIES Nivell 10 col·labora amb les empreses oferint diferents serveis: gestió de les ofertes de treball, convenis de pràctiques, estades en empresa, accions per fomentar l'intercanvi/networking (esmorzars d'empresa, tallers, accions, xerrades,etc), cursos per treballadors i aturats, subvencions a la contractació, informació/assessorament a la contractació, col·laborar en programes de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona,etc      

       Documents necessaris per registrar-se:

       >Alta empresa i oferta de treball_Català

       >Full de compromís Xarxa Xaloc_empresa

       >Alta empresa i oferta de trabajo_Castellà

       >Hoja de compromiso Xarxa Xaloc_empresa

       *Un cop emplenats es poden enviar a: mirose@sitges.cat 

       

        Per a més informació et pots adreçar al CIES Nivell 10:

        93 894 40 61

        C/Gabriel Pallarès,12 Sitges

        mirose@sitges.cat / nivell10@sitges.cat

       

 

 

Si estàs aturat/da o vols millorar la teva situació laboral només cal que et registris a la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona al CIES Nivell10 (Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament de Sitges).

Com ho pots fer?

 • Per formar part de la Xarxa Xaloc i optar a les ofertes de treball de Sitges i de la resta de la província de Barcelona cal que estiguis empadronat al municipi i que tinguis permís de treball.
 • Pots trucar al 93 894 40 61 de 9 a 13.30h de dilluns a divendres o enviar un correu electrònic a nivell10@sitges.cat per tal de demanar hora amb el tècnic/a d'ocupació.
 • El dia de l'entrevista d'ocupació és important portar el  Currículum Vitae, DNI o NIE, certificat d'empadronament o de convivència i l'informe de vida laboral.
 • Un cop inscrit/a a la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona  podràs mirar quines ofertes de treball són del teu interès. Podràs registrar-te a les ofertes del municipi i de la resta de la província de Barcelona (actualment ofertes de treball amb una cobertura de més del 90% dels municipis).

Per usuaris registrats a la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona:

>Registre ofertes de treball de la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona (municipi de Sitges).

>Registre ofertes de treball de la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona (tots els municipis).

>Web d'ofertes de treball de la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona (pàgina inicial on pots consultar i realitzar diferents accions personals com a usuari/a).

 

 

El servei d’Ocupació de CIES Nivell 10 durant l'any ofereix un seguit de cursos, tallers formatius i jornades d'ocupació per a les persones que estan en cerca de feina o millora de treball. Son accions a càrrec de formadors especialitzats i molt pràctics, dirigits a les persones que estan buscant treball per millorar les seves competències i estratègies per posicionar-se en les ofertes de treball i aconseguir una feina ajustada al seu perfil.

                                            

El CIES Nivell 10 posa en marxa els Tallers de conversa, conduïts per voluntaris en petits grups per mantenir i practicar idiomes. Es dirigeix a persones en cerca de feina i empreses col·laboradores, que vulguin millorar els seus coneixements, el vocabulari, la capacitat de comunicació i la fluïdesa en l’entorn de treball.

Les ofertes de treball en el nostre entorn requereixen coneixements d’idiomes, ja que ens dirigim al sector turístic i de serveis; és molt important mantenir el nivell de conversa i de fluïdesa mentre estem preparant-nos per cercar noves feines, ja que a les entrevistes ens ho requeriran.Els grups de diferents idiomes són per treballar la expressió oral, corregir i ampliar coneixements.Hi haurà diferents grups en funció del nivell de coneixements, però cal tenir una base prèvia de gramàtica per poder expressar-se. Es fa una prova prèvia per avaluar el nivell inicial de cada persona. Activitats del programa:

 • 2 hores setmanals de pràctica de l’idioma escollit, amb un tutor dinamitzador.
 • Activitats complementàries dirigides a practicar l’idioma i millorar el coneixement de l’entorn i de les empreses.
  • Visites a empreses representatives on ens atendran en l’idioma estranger escollit (hostaleria, restauració i d’altres)
  • Exposicions i xerrades a càrrec de professionals de diferents àmbits en diferents idiomes

Les converses d'idiomes són gratuïtes pels participants, s'imparteixen en horari de matí al CIES Nivell 10 i les activitats complementàries es realitzen a l’entorn de Sitges.

Idiomes previstos: Anglès, Català, Castellà, Francès.

Inici previst: 21 octubre de 2019 fins 30 abril de 2019

Preinscripcions: fins l'11 d’octubre           

 

Per a més Informació:

CIES NIVELL 10

de 9:30h a 13:30h

C/ Gabriel Pallarés, 12

Tel. 93 894 40 61

S'han tancat les inscricpions a les converses, per qualsevol consulta us podeu adreçar a Nivell 10

 

                                         

 

 

Són programes en els que participa el CIES Nivell 10, alguns d'ells en col·laboració amb el Consell Comarcal del Garraf o altres organitzacions, per ajudar a col·lectius o sectors per a la millora de l'ocupació. Programes per joves, per persones majors de 30 anys, per persones vulnerables i/o amb risc d'exclusió social i d'altres amb incentius a la contractació, etc. L'Ajuntament de Sitges junt amb els altres ajuntaments de la comarca i altres administracions i entitats, forma part del Pacte per a l'Ocupació del Garraf que promou diferents programes per fomentar l'ocupació i el desenvolupament econòmic.
El CIES Nivell 10 orienta i forma a persones joves de la borsa de treball que participen en diferents programes, cursos, tallers i fan ús de diferents recursos per tal de millorar la seva situació laboral i formativa.

Programa Referent d'Ocupació Juvenil

Enguany el SOC ha posat en marxa un nou programa, el de Referent  d’Ocupació Juvenil que dóna continuïtat i amplia les tasques de l’antiga Xarxa d’impulsor/es de Garantia Juvenil.El seu objectiu és facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral  i/o ocupacional, mitjançant les següents accions:

 • Informació, orientació i acompanyament a les persones joves. T’ajudem a redactar  el teu CV, a fer recerca de feina i/o de recursos formatius, a preparar-te una entrevista de feina, a millorar la teva ocupabilitat a través del treball per competències, suport al sistema de Garantia Juvenil, etc
 • Enllaç i coordinació entre els diferents agents del territori: centres educatius i/o d'altres dispositius sociolaborals, com entitats formatives, serveis socials, salut, etc.

 

 

La tècnica referent del Consell Comarcal del Garraf, està itinerant pels diferents municipis de la comarca i la pots trobar a Sitges els divendres demanant cita prèvia al CIES Nivell10 o a l’Espai Jove.    

 

Per demanar cita prèvia i  més informació et pots adreçar a :    

CIES NIVELL 10

de 9:30h a 13:30h

C/ Gabriel Pallarés, 12

Telf. 93 894 40 61

      93 894 20 47 (Espai jove Sitges)

També pots contactar directament al 638 61 12 91 o enviant un correu a: referentjove@ccgarraf.cat

 

Torna el Programa Garraf Singular 2020 

El Projecte Garraf Singular 2020 té com a objectiu aconseguir la inserció laboral o bé la reinserció acadèmica dels seus participants a partir de la millora de la seva ocupabilitat, alhora que contribuir a cobrir la demanda laboral de la comarca en relació a diferents perfils professionalitzats.

El programa s´adreça a joves d’entre 16 i 29 anys, inscrits a Garantia Juvenil,  no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació.

Comprèn cinc actuacions: assessorament individualitzat, orientació professional, formació professionalitzadora i acompanyament en la recerca de feina.

El projecte contempla formació professionalitzadora, pràctiques en empreses i visites a l´entorn productiu de la zona relacionades amb la formació, i activitats socials i  culturals que tenen com a objectiu enfortir el vincle dels joves participants amb el seu entorn social i cultural.

Aquesta nova edició tindrà una major duració, fins el juliol de 2021, i Sitges podrà acollir 30 joves en el programa

En el projecte de Singulars 2020, el  lidera  IMET de Vilanova amb els Ajuntaments de Sitges i Sant Pere de Ribes i les empreses Entrem-hi i Roc Roi.  Hi podran  participar 130 joves en total i a la comarca es faran cursos de formació per a joves, en diferents àmbits relacionats amb l’atenció al públic, serveis turístics, hostaleria, esports.  

Aquest programa per ajudar a la formació i integració laboral dels joves està pendent d'aprovació 

INFORMACIO I INSCRIPCIONS:

Nivell 10 – C/ Gabriel Pallarès i Roig, 12 - 08870 Sitges

Horari: de de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 hores

Persona de contacte: Anna Coll – 938944061 collva@sitges.cat

REUNIONS INFORMATIVES:

Dimarts 18 de febrer 12 hores, a Nivell 10

Dijous 27 de febrer 18 hores, Espai Jove de Sitges

 

 

 

 

El Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Sitges té la certificació de Qualitat segons la ISO 9001/2015. Des del 2003 en que es va implementar, els serveis es realitzen seguint els paràmetres de la norma ISO i es revisen i actualitzen periodicament.