Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Projecte de suport a la formació i l'ocupació 2025

El CIES Nivell 10 organitza aquest 2on semestre de l'any, durant els mesos d'octubre a desembre, una sèrie de formacions per persones aturades relacionades amb el sector de l'hostaleria i el comerç, per tal de cobrir llocs de treball de diversos sectors econòmics del municipi.

10393164.jpg

Programació i inscripcions 2025 (2on semestre)

La programació d'octubre a desembre per persones aturades que volen formar-se i treballar, consta de 3 formacions relacionades amb l'hostaleria i el comerç.

Les persones en situació de DONO, que no estiguin treballant i que estiguin registrats oficialment com a aturats tenen la possibilitat de fer formació bàsica en diferents cursos, que serien els següents:

  1. Curs bàsic de Cuina i Sala (aux.cambrer/a i sommelier)
  2. Curs bàsic de Peixateria
  3. Curs bàsic de Carnisseria i Xarcuteria

Les persones aturades interessades poden enviar un correu electrònic o trucar al CIES Nivell 10 per tal d'informar-se i registrar-se a les formacions.

 

1. Formació bàsica de Cuina i Sala (aux cambrer/a i sommelier) ....(32h) 

(Inscripcions tancades)

Formació orientada a persones aturades i motivades que vulguin treballar en cuines i sales de restaurants, hotels, bars, xiringuitos i càmpings de Sitges. La formació inclourà els coneixements bàsics per treballar com a Auxiliar de Cuina, Auxiliar de Cambrer i Somelier.

Una formació  bàsica de cuina i sala  per ajudar-te a treballar en una cuina preparant amanides diverses, tapes de tot tipus, salses, plats d'arrossos, carns, postres, etc, conèixer conceptes de la cuina saludable, neteja i ordre de la cuina, i també formar-te per treballar com a cambrer/a i sommelier per atendre als clients, com servir menjars i begudes a les taules i barra, informar sobre vins i caves, etc.

  • Dates: del 20 d'octubre al 3 de novembre  de 9,30 a 13,30h + 7 de novembre de 9 a 14h, acte de cloenda del curs amb una degustació de plats de tardor al Mercat Municipal de Sitges
  • Lloc: Aula Gastronòmica del Mercat municipal de Sitges (Av. d'Artur Carbonell, 27)
  • Places disponibles: 15
  • Entrevistes selecció de candidats/es: dijous 16 d'octubre al CIES NIvell 10 (s'informarà telefònicament o per correu del dia i hora de les entrevistes personals).
  • Període d'inscripcions: obert fins el dimecres 15 d'octubre a les 12h.
  • Cal presentar un certificat de situació administrativa DONO del SOC (Servei Públic d'Ocupació de Catalunya), que demostri la situació d'aturat/da per tal de ser inclòs/a en la preselecció de la formació.Ho trobareu a la pàgina del SOC: >enllaç al tràmit
  • Inscripcions tancades.

 

 

 

2. Formació bàsica de Peixateria (15,5h)

  • Dates: 6,7,10 i 13 de Novembre
  • Horari: Dll, 10.30-14h,  Dj, 14.30-18.30h (2 dies) i Dv, 15-19h
  • Lloc: Aula Gastronòmica del Mercat Municipal de Sitges  (Av. d'Artur Carbonell, 27) i Escola d'Hostaleria de Sitges (Av. Camí de la Fita, 35)
  • Places disponibles: 15 
  • Període d'inscripcions: fins dilluns 3 de novembre a les 12h.
  • Entrevistes selecció de candidats/es: dimarts 4 de novembre al CIES NIvell 10 (s'informarà telefònicament o per correu del dia i hora de les entrevistes personals).
  • Cal presentar un certificat de situació administrativa DONO del SOC (Servei Públic d'Ocupació de Catalunya), que demostri la situació d'aturat/da per tal de ser inclòs/a en la preselecció de la formació.Ho trobareu a la pàgina del SOC: >enllaç al tràmit
  • Inscripcions tancades

 

 

3. Formació bàsica de Carnisseria i Xarcuteria (42h)

  • Dates: 14, 17, 20, 21, 24, 27, 28 de Novembre i 1, 4, 5 i 11 de Desembre
  • Horari. Dll, 10.30-14h, Dj, 14.30-18.30 i Dv, 15-19h
  • Lloc: Aula Gastronòmica del Mercat Municipal de Sitges  (Av. d'Artur Carbonell, 27) i Escola d'Hostaleria de Sitges (Av. Camí de la Fita, 35)
  • Places disponibles: 15 
  • Període d'inscripcions: fins dilluns 10 de novembre a les 12h.
  • Entrevistes selecció de candidats/es: dimarts 11 de novembre al CIES NIvell 10 (s'informarà telefònicament o per correu del dia i hora de les entrevistes personals).
  • Cal presentar un certificat de situació administrativa DONO del SOC (Servei Públic d'Ocupació de Catalunya), que demostri la situació d'aturat/da per tal de ser inclòs/a en la preselecció de la formació.Ho trobareu a la pàgina del SOC: >enllaç al tràmit
  • Inscripcions:

Telemàticament a través del formulari web

Presencialment al CIES NIvell 10, carrer de Gabriel Pallarés, 12

A través del correu clubdefeinan10@sitges.cat

A través del telèfon 93 894 40 61

Boto inscripcio

 

 

>Per la selecció de les persones interessades en les formacions, el CIES Nivell 10 tindrà en compte, el certificat de persona aturada, el registre a la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona, el perfil formatiu i laboral, i altres interessos.

>Més informació al telèfon 93 894 40 61 o el correu clubdefeinan10@sitges.cat.

>Aquest és un projecte impulsat per la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Sitges amb el suport econòmic del catàleg de serveis del mercat de treball de la Diputació de Barcelona i que s'emmarca dins la línia formativa dels Plans Locals d'Ocupació.  

 

Graella logos 2