Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Formació i jornades per a l'ocupació

El servei d’Ocupació de CIES Nivell 10 durant l'any ofereix un seguit de cursos, tallers formatius i jornades d'ocupació per a les persones que estan en cerca de feina. Son accions a càrrec de formadors especialitzats i molt pràctics, dirigits a les persones que estan buscant treball per millorar les seves competències i estratègies per posicionar-se en les ofertes de treball i aconseguir una feina ajustada al seu perfil.


Formació online: Normes de prevenció de la Covid-19 I Higiene alimentaria (nou per aturats)

                                                                   
  • Formació A:  Personal  de minorista i restauració
  • Formació B:  Personal de neteja  
  • NOVA FORMACIO  HIGIENE ALIMENTARIA ATURATS 

Estàs cercant feina en el sector hosteleria ? Coneixes les normes i els nous protocols de seguretat i salut?

Destinataris

L'Ajuntament de Sitges, ofereix formació gratuïta per a persones del sector de l'atenció al públic, comerç i hostaleria, que estiguin aturats i en cerca de treball. 

Metodologia

Pots fer el curs amb la plataforma de formació de l’empresa AFIA, accedint als la formació, tutorials, resolució de dubtes. Al final hi ha una prova d’avaluació que cal superar i et permet obtenir l’acreditació.

Inscripció

Si estàs interessat/da, has d'emplenar el formulari d'inscripció amb la teva signatura i escollir quina de les dues opcions de formació vols realitzar (A o B), adjuntar el teu DNI/NIE i enviar-ho escanejat al clubdefeinan10@sitges.cat.

>Formulari de matriculació


T’enviarem l’acceptació al curs, i passarem les teves dades al centre de formació AFIA. Ells et faran arribar el contacte de la plataforma i el teu password individual per accedir a la formació.

Places limitades!