Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Busques feina?

Si estàs aturat/da o vols millorar la teva situació laboral només cal que et registris a la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona al CIES Nivell10 (Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament de Sitges).

Com ho pots fer? >clica aquí i veuràs un esquema general

  • Per formar part de la Xarxa Xaloc i optar a les ofertes de treball de Sitges i de la resta de la província de Barcelona cal que estiguis empadronat al municipi i que tinguis permís de treball. 
  • Pots trucar al 93 894 40 61 de 9 a 13.30h de dilluns a divendres o enviar un correu electrònic a nivell10@sitges.cat per tal de demanar hora amb el tècnic/a d'ocupació.
  • El dia de l'entrevista d'ocupació és important portar el  Currículum Vitae, DNI o NIE, certificat d'empadronament o de convivència i l'informe de vida laboral.
  • Un cop inscrit/a a la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona  podràs mirar quines ofertes de treball són del teu interès. Podràs registrar-te a les ofertes del municipi i de la resta de la província de Barcelona (actualment ofertes de treball amb una cobertura de més del 90% dels municipis).

Per usuaris registrats a la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona:

>Registre ofertes de treball de la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona (municipi de Sitges).

>Registre ofertes de treball de la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona (tots els municipis).

>Web d'ofertes de treball de la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona (pàgina inicial on pots consultar i realitzar diferents accions personals com a usuari/a).

Altres webs d'interès de la Generalitat de Catalunya:

>Feina Activa

>Les aplicacions, nova eina per trobar la teva pròxima feina