Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Prospecció d'empreses

La prospecció a les empreses és un eina bàsica del CIES Nivell 10 per a la inserció de les persones al mercat de treball. Col·laborar, cooperar i establir un vincle amb les empreses del territori per tal de generar ofertes de treball, pràctiques, estades laborals,etc amb els usuaris de la borsa de treball.
  • EL CIES Nivell 10 forma part de la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona (formada per més de 150 entitats públiques i que cobreix actualment més del 90% de tota la província).
  • El CIES Nivell 10 cerca, entrevista i registra a les empreses del territori que volen col·laborar en diferents serveis que s'ofereixen en l'àmbit de l'ocupació i l'empresa.
  • EL CIES NIvell 10 ofereix a l'empresa una atenció individualitzada i especialitzada per tal de cercar el/la millor candidat/a per les seves vacants.

El CIES Nivell 10 col·labora amb les empreses oferint diferents serveis: gestió de les ofertes de treball, convenis de pràctiques, estades en empresa, accions per fomentar l'intercanvi/networking (esmorzars d'empresa, tallers, accions, xerrades,etc), cursos per treballadors i aturats, subvencions a la contractació, informació/assessorament a la contractació, col·laborar en programes de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona,etc      

       Documents necessaris per registrar-se:

       >Alta empresa i oferta de treball_Català

       >Full de compromís Xarxa Xaloc_empresa

       >Alta empresa i oferta de trabajo_Castellà

       >Hoja de compromiso Xarxa Xaloc_empresa

       *Un cop emplenats es poden enviar a: mirose@sitges.cat 

       

        Per a més informació et pots adreçar al CIES Nivell 10:

        93 894 40 61

        C/Gabriel Pallarès,12 Sitges

        mirose@sitges.cat / nivell10@sitges.cat