Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Emprenedoria

Si tens una idea de negoci o estàs impulsant un projecte empresarial, l'equip tècnic del servei t'assessorarà i et facilitarà la informació necessària per analitzar la viabilitat del projecte, tramitar la constitució de la teva empresa, accedir a ajuts i subvencions o ampliar les eines necessàries per a la posada en marxa de la teva empresa.
Des del Centre d'Iniciatives Econòmiques de Sitges - Nivell10, s'ofereixen els següents serveis de suport a la creació d'empreses:
 • Informació sobre formes jurídiques, fiscalitat, subvenciones, finançament, etc.
 • Assessorament individualitzat per l'elaboració del pla de negoci.
 • Tràmits gratuïts de constitució de l'empresa: autònoms i Societats Limitades.
 • Jornades temàtiques d'orientació a emprenedors.
 • Assessorament per a la constitució de cooperatives.
 • Espais de treball a preu públic al Centre d'Empreses Creatives.
 • Formació en gestió empresarial.

Sessions informatives adreçades a emprenedors organitzades per la Mancomunitat Penedès-Garraf per a la posada en marxa del negoci en les que s'expliquen els primers passos a seguir.

Tots els divendres de les 11 a les 12 h.

Inscripcions: cliqueu aquí 

 

Si necessites un assessorament personalitzat amb el desenvolupament del teu Pla de Negoci, truca'ns al 93 894 40 61 i et donarem una cita personalitzada amb els nostres tècnics especialistes.

Servei d'Iniciatives Econòmiques. Accediu aquí

Obertes les inscripcions a la setena edició del programa de mentoria Producers Meet Producers

El període d’inscripció per formar part d’aquesta iniciativa de mentoria, que aparella productores júniors i sèniors, està obert fins al 15 d'agost. Aquesta convocatòria vol ser un cop més un altaveu d’idees contemporànies, atraure el nou talent perquè les productores treballin de la mà per a impulsar el sector audiovisual amb força. La trobada anual del PMP se celebrarà el 13 d’octubre de 2021 en el marc de les activitats de la indústria del Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

L’Associació de Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC) i la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges, en col·laboració amb el Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, han obert la setena edició del programa de mentoria Producers Meet Producers (PMP) per dinamitzar el sector audiovisual català. La convocatòria per participar en aquesta iniciativa ja està oberta fins al 15 d'agost. Els emprenedors novells poden presentar la seva candidatura a través de la pàgina web de la PAC https://pac.cat/producers-meet-producers/#pmp o el formulari directe Formulari Inscripció PMP 2021 (google.com) fins al 15 d'agost.

El programa PMP es planteja com un punt de trobada ja que s’aparellen productores emergents i sèniors (o consolidades) amb l’objectiu posar en valor la figura del productor audiovisual, generar indústria i teixir una xarxa amb el talent novell.

Una comissió triarà entre les productores novelles per fer el millor maridatge amb una productora consolidada amb l’objectiu que durant l’any es faci un acompanyament per impulsar la creació, resoldre dubtes i establir sinergies.

Després del procés de selecció, es realitzarà la trobada anual del PMP el proper 13 d’octubre de 2021 en el marc del Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. En aquesta jornada de mentoria, les productores seleccionades presentaran el seu projecte a les productores consolidades participants.

Com en cada edició del PMP, les productores novells poden presentar-se a la modalitat de mentoria que permet duu a terme el seguiment i orientació d’un projecte durant un any per tal que els emprenedors d’aquest sector s’iniciïn amb professionals en actiu i productores amb experiència en la creació audiovisual. Aquesta taula de treball en el marc del certamen servirà de punt de partida i espai d’intercanvi de coneixements  i, posteriorment, es realitzaran reunions amb la finalitat de madurar i desenvolupar un projecte.

També per segon any consecutiu els emprenedors novells poden participar en la modalitat de consultoria de 45 minuts amb consultes concretes per orientar una producció audiovisual.

 

PMP en xifres:

 • 1 llargmetratge finalitzat
 • 3 curtmetratges realitzats  
 • 69 productores emergents
 • 122 productores fent xarxa
 • 153 inscripcions

 

Potenciació del sector audiovisual des de l ‘Ajuntament de Sitges

El programa PMP i l’impuls a nous productors que volen realitzar els seu primers treballa audiovisuals forma part de la línia de treball de la regidoria de Promoció Econòmica per potenciar el sector audiovisual i convertir Sitges en un referent del camp de la producció entre les empreses productores i els localitzadors. 

Programa jornada 13 d'octubre 2021

7a edició I 2021
Dimecres 13 d’octubre, a la Sala Garbí de l’Hotel Melià Sitges
09:30h. Recepció d’assistents a l’entrada de la Sala Garbí i cafè de benvinguda
gentilesa de l’Ajuntament de Sitges.
10:00h. Presentació i Benvinguda dels representants de les entitats organitzadores.
• Norbert Llaràs, President de la Junta Directiva de PAC, Productors Audiovisuals
de Catalunya
• Mònica Garcia Massagué. Directora General de la Fundació Sitges-Festival
Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya
• Guillem Escolà Hueso, Regidor de Promoció Econòmica, Ocupació i Platges de
l’Ajuntament de Sitges.
10:15h. Presentació dels casos d’èxit d’edicions anteriors:
• Presentació de l’experiència de: “VISITANTE” Presentat per Sebas Mary
• Presentació de l’experiència de: “Traspassant Murs” Presentat per J.M.
Quintana, Asier Ramos i Anna Moragiega.
10:45h taules de treball
5 taules Mentoria (Temps 1,30h)
5 taules Consultoria(2 rondes de consultes de 45’ cada ronda)
12:20h Tancament de la sessió de Treball.
12:25h Foto de grup “PMP 21”
12:30h. Xerrada de Griselda Gonzalez. “Coproduir amb Bèlgica. Un repte per als
productors”
13:15h Clausura de la jornada per la Il·lma. Sra. Aurora Carbonell Abella, alcaldessa de
Sitges

El Producers meet Producers és un programa de mentoratge organitzat pel Centre d'Iniciatives Econòmiques de l'Ajuntament de Sitges en col·laboració amb l'Associació de Productors Audio-visuals de Catalunya (PAC) i el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

Es tracta d'un programa sense ànim de lucre plantejat com un punt de trobada entre productors sèniors i júniors, amb el propòsit d'oferir un espai propici d'intercanvi de coneixements i de maduració de projectes.

Aquesta serà la sisena edició d'aquest programa de mentoratge que any rere any s'ha anat consolidant, des del seu inici a l'any 2015.

Els objectius principals d'aquest programa són: 

 • Acostar els professionals en actiu als joves productors
 • La recerca del talent i potenciar la seva presència als festivals d'àmbit català
 • Posar en valor la figura del productor
 • Crear xarxa i sinèrgies entre productores  
 • Potenciar i generar Indústria al sector audiovisual.

Destaquem l'objectiu estratègic general de fer de Sitges un municipi referent i potenciador del talent i la creativitat al sector de les indústries audiovisuals.

Inscripcions aquí