Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

L’Ajuntament posa en marxa nous tallers formatius per a empreses i autònoms

Imatge d'arxiu d'un dels tallers realitzats durant el 2018
Imatge d'arxiu d'un dels tallers realitzats durant el 2018
Els cursos, que començaran a partir del mes de setembre i s’allargaran durant tota la tardor, són gratuïts i tenen com a objectiu dotar els professionals i les empreses del municipi de noves eines que els permetin actualitzar els seus coneixements i ampliar les vies de negoci.

L’Ajuntament ha obert avui el període d’inscripcions per als cursos de formació per a empreses i autònoms programats pel Servei de Promoció Econòmica CIES Nivell 10 per a aquesta tardor.

El regidor de Promoció Econòmica, Guillem Escolà, destaca que els tallers tenen com a objectiu “ajudar els emprenedors i empreses del municipi perquè puguin ser més competitius i, alhora, perquè puguin explorar noves vies de negoci”.

L’estalvi energètic, com fer networking amb resultats, vendre a través de les xarxes socials, com afrontar la transformació digital o com complir amb la normativa de les botigues online són alguns dels temes que es tractaran en aquests tallers gratuïts.

Els cursos, d’un o dos dies de duració en funció del programa, tenen un caràcter principalment pràctic i es realitzaran a les instal·lacions municipals del CIES Nivell 10 (carrer Mestre Gabriel Pallarès, 12).

 

Tallers i calendari

 

> 27 setembre 2019: Estalviar energia a la teva pime. Menys energia, menys factura.

> 8 i 10 octubre 2019: Què és la transformació digital i com afecta la meva empresa? 

> 22 i 24 octubre 2019: Linkedin, eina de vendes 4.0. 

> 6 novembre 2019: Normativa i responsabilitat de les pàgines web i botigues on line. 

> 22 novembre 2019: Speed Networking. Coneix empreses amb qui fer negoci, en només 4 hores. 

 

Inscripcions i informació complementària

 

Els tallers són gratuïts per a empresaris i treballadors però requereixen d’inscripció prèvia, ja que les places són limitades.  

Les persones interessades poden inscriure’s des d’avui mateix a través d’aquest enllaç, dins el web www.sitges.cat

Per a més informació, es recomana contactar amb el CIES Nivell 10 a través del correu serveisempresa@sitges.cat o del telèfon 93 894 40 61.