Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

La regidoria de Promoció Econòmica organitza una formació adreçada als comerciants per ajudar a fomentar les vendes

Els curs es farà de manera telemàtica el 21 i 23 de juny de 15 a 17 hores.

Amb l’objectiu d’enfortir el teixit comercial, empresarial i l’emprenedoria per reactivar l’economia de la vila, la regidoria de Promoció Econòmica de Sitges ofereix aquest mes de juny una nova formació per augmentar la competitivitat dels negocis i superar els efectes de la Covid-19 a través de donar eines als comerciants.

El curs ‘Metodologies per vendre i millorar els nostres establiments i comerços’ tindrà lloc telemàticament el 21 i 23 de juny de 15 a 17 hores.

El taller pretén desenvolupar metodologies per adaptar el comerç al detall a l’actual context econòmic. Els assistents tindran pautes sobre noves tendències en els comerços, l’impacte  de les noves tecnologies, orientació per fer un canvi de model de negoci i desenvolupar models d’èxit. Per assistir a la sessió, cal fer una inscripció prèvia a la pàgina web de l’Ajuntament de Sitges a través d’aquest enllaç https://www.sitges.cat/serveis/promocio-economica/empresa.

Durant el 2021, l’Ajuntament de Sitges  a través del Centre d’Iniciatives Econòmiques de Sitges Nivell 10, promou 6 accions formatives gratuïtes adreçades a empresaris, emprenedors i comerciants de Sitges i de la resta de la comarca del Garraf.  Aquesta oferta formativa es fa en coordinació amb els Centres locals de Serveis de les empreses de Vilanova i la Geltrú i Sant Pere de Ribes; Node Garraf (que inclou Olivella, Cubelles i Canyelles) i la Mancomunitat Penedès-Garraf per ampliar les accions formatives variades i obertes a  les empreses i els emprenedors del territori.

Així, l’oferta formativa, que es fa a Sitges, es complementa amb les formacions de la resta de municipis de la comarca del Garraf i que es pot consultar a través de l’enllaç següent: https://www.sitges.cat/serveis/promocio-economica/empresa/cataleg-conjunt-de-formacio-de-la-comarca-del-garraf-per-a-empresaris-comerciants-i-emprenedors.