Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

La regidoria de Promoció Econòmica presenta l’oferta d’accions formatives anual per enfortir el sector empresarial, comercial i l’emprenedoria

Al llarg de l’any es programaran 6 accions formatives gratuïtes adreçades a empresaris, emprenedors i comerciants tant de Sitges com de la resta de la comarca del Garraf. La primera proposta formativa serà el curs online de ‘Mindfulness en l’entorn empresarial’, que tindrà lloc el 25 i 27 de maig de 15 a 17 hores. Per participar cal fer la inscripció prèvia i omplir el formulari a la pàgina web de l’Ajuntament de Sitges.

L’Ajuntament de Sitges, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, organitza al llarg de l’any un programa d’accions formatives que permet adquirir competències i habilitats personals, per contribuir a la reactivació econòmica, augmentar la competitivitat dels negocis, i sobretot, actualment ara a ajudar a superar els efectes de la Covid-19. Des de fa dos anys, el Centre d’Iniciatives Econòmiques de Sitges organitza aquesta oferta formativa en coordinació amb la resta de serveis municipals de la comarca del Garraf i supracomarcals amb l’objectiu de poder oferir un ampli ventall de formacions variades i obertes a tot el teixit empresarial i emprenedors del territori.

El regidor de Promoció Econòmica, Guillem Escolà, destaca que “hem trobat un sistema de treball transversal amb els Centres locals de Serveis de les empreses de Vilanova i la Geltrú i Sant Pere de Ribes; Node Garraf (que inclou Olivella, Cubelles i Canyelles) i la Mancomunitat Penedès-Garraf que beneficia als empresaris i emprenedors i això és un gran avantatge. Aquest ampli ventall de formacions permet a les empreses innovar i donar eines i tècniques noves per incrementar la seva facturació, per gestionar més eficientment els seus negocis i ajudar-los en aquests moments a superar la crisi econòmica i social, i arrencar novament amb més força. Tot plegat, els permet adaptar-se i potenciar els seus negocis optimitzant-los i donar un millor servei per als seus clients”.

L’oferta d’aquest 2021, gestionada des de Sitges, està adreçada a emprenedors, empresaris i comerciants de Sitges i de resta de la comarca del Garraf i engloba sis cursos:

 

CALENDARI DE LES ACCIONS FORMATIVES A SITGES 

  • Mindfulness en l’entorn empresarial 25 i 27 de maig (de 15 a 17 h)
  • Ets autònom/a? Informa't de les novetats 7 i 10 de juny (de 15 a 17 h)
  • Metodologies per vendre i millorar els nostres establiments i comerços 21 i 23 de juny (de 15 a 17 h)
  • Cinc estratègies i quatre tècniques infal·libles per fidelitzar els clients 6, 8, 13 i 15 de setembre (de 15 a 17 h)
  • Augmenta les vendes de la teva empresa d’una forma sòlida 18, 20, 25 i 27 d'octubre (de 14:30 a 17 h)
  • Desenvolupa el teu talent emprenedor amb Lego® Serious Play® 11 de novembre (de 15 a 20 h)

Per assistir a les sessions caldrà fer una inscripció prèvia a la pàgina web de l’Ajuntament de Sitges (www.sitges.cat). Les sessions es realitzen mitjançant la modalitat online / no presencial.

 

Mindfulness en l’entorn empresarial

La primera de les propostes formatives és el curs online de Mindfulness aplicat a l’entorn empresarial, el 25 i el 27 de maig. Les dues sessions es desenvoluparan telemàticament de 15 a 17 hores i s’adrecen a empresaris, emprenedors i comerciants.   

L’objectiu d’aquest curs és introduir-se en el món del Mindfulness per reduir l’estrès, aprendre a respondre positivament als reptes empresarials, augmentar la creativitat i millorar la confiança i l’empatia. El coach personal i executiu, Carles Ruiz Feltrer, impartirà aquest curs que combinarà aspectes teòrics d’aquesta tècnica amb la pràctica d’activitats experencials.

Del 7 al 19 de maig es podrà fer la inscripció prèvia i omplir el formulari a https://www.sitges.cat/serveis/promocio-economica/empresa per assistir-hi. Un cop finalitzada la inscripció, es facilitarà l’enllaç per accedir al taller en línia.

 

Curs Mindfulness en l’entorn empresarial 

Dies: 25 i 27 de maig

Horari: de 15 a 17 h

Telemàtic i Gratuït

Termini: del 7 al 19 de maig

Enllaç directe al  formulari