Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Obertes les inscripcions per la xerrada sobre mediació i arbitratge en la resolució de conflictes de consum

La sessió es farà el divendres 24 de maig i està adreçada a comerciants i consumidors. Cal inscriure’s mitjançant un formulari que es pot trobar a www.sitges.cat/consum.

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, conjuntament amb la Diputació de Barcelona, organitza la xerrada “Resolem! Mediació i Arbitratge”. Aquesta activitat, adreçada principalment als comerciants, però també als consumidors, vol informar sobre aquests dos sistemes extrajudicials de resolució de conflictes en les relacions de consum entre empreses i consumidors.

El col·loqui estarà impartit per tècnics del Servei de Suport a les Polítiques de Consum de la Diputació. Se centrarà en explicar en què consisteix la mediació i l’arbitratge, les seves característiques i procediments d’actuació, les matèries que queden excloses de la mediació i l’arbitratge i com adherir-se al sistema arbitral en el cas de les empreses. També es resoldran els dubtes dels participants sobre aquests dos procediments, que són voluntaris i gratuïts per a tota la ciutadania.

L’activitat tindrà lloc al Centre de Formació d’Adults, el divendres 24 de maig a les 15 hores. Cal fer inscripció prèvia a través del formulari que es pot trobar a www.sitges.cat/consum. Aquesta xerrada s’engloba dins el programa d’accions de sensibilització en matèria dels drets de les persones consumidores que duu a terme l’OMIC durant tot aquest any. Les persones que vulguin més informació sobre la mediació i l’arbitratge abans d’assistir a la xerrada, poden consultar aquest enllaç.