Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Oferta d’accions formatives per al sector comercial, emprenedor i empresarial

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges organitza tallers gratuïts sobre diferents temàtiques per enfortir el teixit econòmic de la vila amb l’adquisició de competències i habilitats personals. Les dues formacions del mes de setembre seran ‘Cinc estratègies i quatre tècniques infal·libles per fidelitzar els clients’ i ‘Ets autònom /a Informa’t de les novetats’.

La Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges posa a l’abast un programa de sis accions formatives gratuïtes adreçades a empresaris, emprenedors i comerciants. L’objectiu és facilitar l’adquisició de competències i habilitats personals, per contribuir a la reactivació econòmica, augmentar la competitivitat dels negocis, i ajudar a superar els efectes de la Covid-19. Des de fa dos anys, el Centre d’Iniciatives Econòmiques de Sitges impulsa aquesta oferta formativa en coordinació amb la resta de serveis municipals de la comarca del Garraf i supracomarcals amb l’objectiu d’oferir un ampli ventall de formacions variades i obertes a tot el teixit empresarial i emprenedors del territori. El regidor de Promoció Econòmica, Guillem Escolà, destaca que “volem ajudar a aquests col·lectius perquè puguin estar formats contínuament per adaptar-se als nous mercats, noves tecnologies i ser més competitius. La formació és bàsica per estar sempre actualitzat i aprenent noves tècniques que millorin la competitivitat dels negocis i en aquest sentit l’Ajuntament està al seu costat per oferir-los aquestes accions formatives.

L’oferta d’accions formatives es reprèn al setembre amb dues propostes. La primera, el curs online ‘Cinc estratègies i quatre tècniques infal·libles per fidelitzar els clients’, els dies 6, 8, 13 i 15 de setembre, de les 15 a les 17 hores. En aquest curs de quatre sessions s’explicaran les cinc millors estratègies aplicables perquè l’empresa tingui una cartera de clients fidels i les estratègies d'èxit sobre com convertir als clients en clients habituals, i que recomanin la teva marca a tota la seva xarxa de contactes. Les persones interessades poden formalitza la inscripció prèvia, del 12 al 27 d’agost.

El segon curs, ‘Ets autònom /a Informa’t de les novetats’, es farà els dies 28 i 30 de setembre, de les 15 a les 17 hores, també de manera telemàtica. Les dues sessions pretenen donar a conèixer els ajuts directes per autònoms i empreses; els ajuts extraordinaris dirigits a persones treballadores afectades per un ERTO; ajuts financers per a la reestructuració del deute financer adquirit amb motiu de la Covid-19; ajuts i subvencions a la contractació laboral; ajuts en l’àmbit tributari, i en els àmbits financer i social, entre altres. El curs és gratuït però ca inscripció prèvia entre l’1 i el 23 de setembre. 

L’oferta d’aquest 2021, gestionada des de Sitges, està adreçada a emprenedors, empresaris i comerciants de Sitges i de resta de la comarca del Garraf i engloba també cursos destinats a millorar les estratègies de fidelització, tècniques de venda i de millora dels establiments i comerços, o per augmentar les vendes.

 

CALENDARI DE LES PROPERES ACCIONS FORMATIVES A SITGES 

  • Cinc estratègies i quatre tècniques infal·libles per fidelitzar els clients 6, 8, 13 i 15 de setembre (de 15 a 17) [-format online]
  • Ets autònom/a? Informa't de les novetats 28 i 30 de setembre (de 15 a 17 h) [-format online]
  • Desenvolupa el teu talent emprenedor amb Lego® Serious Play® 11 de novembre (de 15 a 20 h) [-format presencial] Metodologies per vendre i millorar els nostres establiments i comerços 22 i 26 de novembre (de 15 a 17 h)
  • Augmenta les vendes de la teva empresa d’una forma sòlida 18, 20, 25 i 27 d'octubre (de 14:30 a 17 h)
  • Metodologies per vendre i millorar els nostres establiments i comerços 22 i 26 de novembre (de 15 a 17 h)

 

Galeria d'Imatges