Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets socials, ciutadania i igualtat
Facebook Twitter

Comencen les obres de rehabilitació de les Cases dels Mestres, destinades a fins socials

Les obres de reforma i rehabilitació de l’edifici plurifamiliar, al carrer Sant Honorat, han començat aquest dijous. L’Ajuntament de Sitges destina 574.600 euros al condicionament dels vuit habitatges de l’edifici, a la reforma de la façana i a la millora energètica.

Comencen les obres de reforma i rehabilitació de l’edifici plurifamiliar, situat al carrer Sant Honorat, popularment conegut com les Cases dels Mestres. L’actuació consisteix en el condicionament dels vuit habitatges que configuren l’edifici amb la reforma de les façanes i la millora energètica de la construcció. L’Ajuntament de Sitges destina 574.627,62 € a la intervenció, que es preveu tingui una durada de 6 mesos.

El regidor d’Urbanisme, Eduard Terrado, ha explicat que “després d'un llarg procés de desafectació i posterior redacció de projecte constructiu de rehabilitació, amb aquestes obres s'inicia l'actuació de reforma d'un equipament municipal que permetrà posar l'edifici a disposició de la ciutadania”.

Els pisos es destinaran a persones en situació d’emergència habitacional. La regidora de Drets Socials i Habitatge, Júlia Vigó, ha destacat “la importància que Sitges disposi d’aquests habitatges per a persones en situació de risc d’exclusió social. Per a Júlia Vigó. l’objectiu del Govern és “generar recursos per a diferents perfils de persones i de famílies, amb promocions públiques d’habitatge de protecció oficial i destinant habitatges a col·lectius en situació de vulnerabilitat social i econòmica, com és el cas de les Cases dels Mestres”. La regidora conclou que “la finalitat és garantir el dret bàsic de l’habitatge per al conjunt de la ciutadania”.