Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets socials, ciutadania i igualtat
Facebook Twitter

Notícies

Drets Civils convida a dones majors de 65 anys a participar en el documental ‘Retalls dins la foscor’

El treball audiovisual, ‘Retalls dins la foscor: recosint històries mai explicades’, té l’objectiu de preservar la memòria oral de les dones per posar en valor el seu llegat i documentar la història de Sitges en veu femenina. Les dones interessades en participar poden fer-ho al telèfon 93 811 31 80 o al correu electrònic memoriadesitges@gmail.com.

El 8M recupera fragments d’història explicats per dones

Després de la lectura de la Declaració Institucional, el 8M, es presentarà el tràiler de la iniciativa de recuperació de la memòria oral, ‘Abans, ara, sempre: dones’. La Ruta de les Dones de Sitges, el dissabte 6 de març, és un dels actes centrals d’un cap de setmana farcit de propostes per posar en valor les experiències de les dones en diferents àmbits com la cultura, la ciència, la història o el treball.

Categoria:8M Dia Internacional de les Dones 2021

La programació del 8M a Sitges suma sinèrgies entre l’Ajuntament i les entitats locals

Els actes previstos van des de tallers a xerrades, passant per un cicle cinematogràfic als cinemes i amb propostes virtuals per posar en valor l’experiència de les dones en diferents àmbits com la història o la ciència. Regidores i regidors del consistori llegiran la Declaració Institucional d’enguany, en un acte que s’emetrà en streaming a les xarxes socials de l’Ajuntament de Sitges, el 8M a les 12 hores.

Les persones beneficiàries del Centre de Distribució d’Aliments poden bescanviar vals per producte fresc al Mercat Municipal

L’acord entre Creu Roja, Càritas i l’Ajuntament de Sitges permet que el Centre de Distribució d’Aliments complementi part de la cistella bàsica amb producte fresc del Mercat Municipal, transformat en vals. L’objectiu és dignificar els ajuts a les persones en situació de vulnerabilitat i alhora fomentar el comerç de proximitat. Cada val de compra té un valor de 10 €, i es distribuiran en funció de la tipologia d’ajuts determinada per Drets Socials.

Carregant resultat