Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets socials, ciutadania i igualtat
Facebook Twitter

Curs per a persones nouvingudes, Implica’t a Sitges

El curs s’adreça a persones nouvingudes perquè puguin conèixer la societat catalana i el seu marc jurídic. Les sessions s’impartiran del 17 al 21 d’abril. Les persones interessades en participar cal que formalitzin la inscripció presencialment o per telèfon al servei de Drets Civils.

Les persones nouvingudes que estiguin interessades en conèixer la història de la vila, les festes, la cultura o, fins i tot, els serveis o com fer els tràmits administratius, poden participar en una una nova edició del curs de coneixement de la societat catalana i del seu marc jurídic, ‘Implica’t a Sitges’.

Es curs s’imparteix en una única setmana, del dilluns 17 al divendres 21 d’abril, i s’organitza en cinc sessions informatives, amb un total de 25 hores.

L’Ajuntament organitza altres convocatòries del curs del 26 al 29 de juny, i del 6 al 9 de novembre. Les persones interessades en inscriure’s-hi poden fer-ho presencialment a les oficines de Drets Civils, al carrer Samuel Barrachina, 3 (al costat del Centre de Dia L’Aplec) o contactar al telèfon 938113180.

Per complementar la formació de l’Implica’t a Sitges, s’organitza una sessió informativa sobre la llei i el reglament d’estrangeria per resoldre possibles dubtes. La sessió es realitzarà el divendres 28 d’abril, de les 10 a les 13 hores, a la Biblioteca Santiago Rusiñol. Un cop finalitzada la xerrada es realitzarà una visita guiada a la mateixa Biblioteca. Per participar es pot confirmar assistència al 938113180.

La trobada es complementa amb altres sessions informatives sobre el reagrupament familiar, el 5 de juliol, i una darrera sobre nacionalitat, el dimecres 15 de novembre.

 

Implica’t a Sitges. Horaris de la primera convocatòria del curs

Dilluns 17 d’abril, de les 9.30 a les 14 hores

Dimarts 18 d’abril, de les 9 a les 15 hores

Dimecres 19 d’abril, de 9.30 a 14 hores

Dijous 20 d’abril, de les 9.30 a les 15 hores

Divendres 21 d’abril, de les 9.30 a les 14 hores