Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets socials, ciutadania i igualtat
Facebook Twitter

Curs per a persones nouvingudes, Implica’t a Sitges

El curs s’adreça a persones nouvingudes perquè puguin conèixer la societat catalana i el seu marc jurídic. Les sessions s’impartiran del 26 al 30 de juny. Les persones interessades en participar cal que formalitzin la inscripció presencialment o per telèfon al servei de Drets Civils.

Les persones nouvingudes que estiguin interessades en conèixer la història de la vila, les festes, la cultura o, fins i tot, els serveis o com fer els tràmits administratius, poden participar en una una nova edició del curs de coneixement de la societat catalana i del seu marc jurídic, ‘Implica’t a Sitges’.

El curs és gratuït i s’imparteix en una única setmana, del dilluns 26 al divendres 30 de juny, i s’organitza en cinc sessions informatives, amb un total de 25 hores.

L’Ajuntament organitzarà també una altra convocatòria del curs del 6 al 9 de novembre. Les persones interessades en inscriure’s-hi poden fer-ho presencialment a les oficines de Drets Civils, al carrer Samuel Barrachina, 3 (al costat del Centre de Dia L’Aplec) o contactar al telèfon 938113180.

Per complementar la formació de l’Implica’t a Sitges, s’organitza una sessió informativa sobre la reagrupament familiar. La sessió és gratuïta i es realitzarà el dimecres 5 de juliol, de 10 a 13 hores, a la Biblioteca Santiago Rusiñol. Un cop finalitzada la xerrada es realitzarà una visita guiada a la mateixa Biblioteca. Per participar-hi es pot confirmar assistència al 93 811 31 80.

La trobada es complementa amb una altra sessió informativa sobre nacionalitat, el dimecres 15 de novembre. Per a més informació es pot enviar un correu electrònic a migracio@sitges.cat.

 

Implica’t a Sitges. Horaris del curs del mes de juny

 

Dilluns 26 de juny de 9.30 a 14 h

Dimarts 27 de juny, de 9 a 14.30 h

Dimecres 28 de juny, de 9.30 a 15 h

Dijous 29 de juny, de 9.30 a 15 h

Divendres 30 de juny, de 9.30 a 14.30 h

 

Lloc: Centre d'Iniciatives Econòmiques (CIES) Nivell 10

Adreça: carrer Gabriel Pallarès, 12