Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets socials, ciutadania i igualtat
Facebook Twitter

El Casal de la Gent Gran Pau Casals celebra el 40è aniversari

La celebració ha arrencat aquest dimarts amb l’entrega d’una placa commemorativa, un berenar i un ball. La programació d’actes continuarà els propers mesos amb més activitats.

El Casal de la gent gran Pau Casals va inaugurar-se el 19 de març de 1984 i ara, 40 anys més tard, es commemora amb una placa. El reconeixement s’ha fet aquest dimarts coincidint amb l’efemèride i davant la presència dels usuaris, juntament amb l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, i el regidor de Drets Socials, Albert Oliver-Rodés.

Els actes per commemorar el 40è aniversari del Casal han començat aquest dimarts, 19 de març, amb el lliurament de la placa, un berenar i un ball amenitzat pel grup Ruben’s. La celebració continuarà el 16 d’abril amb l’actuació del grup de playback L’Alegria de Sitges i continuarà el 14 de maig amb la coral Rossinyol i rondalla. Com a cloenda de la programació es farà un dinar de germanor el 30 de maig.

 

Casal de la gent gran Pau Casals

L’equipament dona servei a 170 persones usuàries a la setmana. Entre les activitats programades destaquen el ball en línia, la gimnàstica, el taller de memòria i el bingo.

Els dos casals municipals de la gent gran (Pau Casals i Joan Maragall) són espais de referència per a la socialització d’aquest col·lectiu i, alhora, per a la promoció del benestar i la vida activa. 

 

CALENDARI: Celebració del 40è aniversari del Casal de la Gent Gran Pau Casals

  • 16 d’abril - Actuació del grup de playback L’Alegria de Sitges
  • 14 de maig- Actuació de la Coral Rossinyol i rondalla
  • 30 de maig- Dinar d’aniversari

Galeria d'Imatges