Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets socials, ciutadania i igualtat
Facebook Twitter

El Festival Jardins de Terramar dona 7.868 euros al Centre de Distribució d’Aliments de Sitges

El certamen col·labora amb Creu Roja de Sitges i Càritas Sitges, dues entitats socials que gestionen els aliments bàsics i els productes d’higiene i neteja per ajudar a distribuir-les entre les 500 persones vulnerables que estan derivades dels serveis socials de l’Ajuntament de Sitges.

El Festival Jardins de Terramar ha donat aquest dimarts 7.868 euros al Centre de Distribució d’Aliments de Sitges (CDA). Aquesta és la xifra recollida a partir de l’aportació de 0,5€ de cada entrada venuda per destinar a aquest projecte social que fa una cobertura de les necessitats bàsiques alimentàries, d’higiene personal i de neteja de la llar.

El codirector del certamen, Juan Ramon Rodríguez, acompanyat del regidor de Cultura i Drets Socials, Albert Oliver-Rodés, han entregat els xecs a la presidenta de Creu Roja de Sitges, Isabel Navarro, i al coordinador de Càritas Parroquial de Sitges, Albert Viñas. L’aportació recollida s’ha repartit entre les dues entitats per atendre les 500 persones vulnerables, usuàries del CDA que distribueix productes de primera necessitat. Amb aquesta donació, el certamen referma la voluntat de realitzar col·laboracions amb associacions i entitats socials de la vila.

Enguany el Festival Jardins de Terramar se celebrarà del 24 de juliol al 9 d’agost i en aquest marc es programarà el cicle Imprescindibles per fer visible el talent local en els àmbits de la música i la dansa.

 

Centre de Distribució d’Aliments (CDA)   

El Centre de Distribució d’Aliments de la vila és un servei municipal gestionat per les Creu Roja i Càritas. Enguany l’Ajuntament de Sitges ha destinat 81.000 euros per a cada entitat amb l’objectiu de facilitar l’accés als aliments bàsics de les famílies vulnerables de la vila que tenen un seguiment des de serveis socials de l’Ajuntament. Actualment el CDA atén més de 500 persones usuàries.

Galeria d'Imatges