Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets socials, ciutadania i igualtat
Facebook Twitter

Excursió als museus de La Rajoleta i Can Tinturé

La Regidoria de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat organitza la sortida a Esplugues de Llobregat, adreçada a la gent gran de la vila. L’excursió és el dimarts 7 de març i les inscripcions es poden realitzar al casal Pau Casals.

La Regidoria de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat organitza una nova sortida adreçada a la gent gran de la vila. En el marc del programa Sitges Vital, aquesta vegada la sortida és als museus de La Rajoleta i Can Tinturé, a Esplugues de Llobregat, el dia 7 de març.

L’excursió té un preu de 35 euros i sortirà de l’aparcament d’autobusos del Parc de Can Robert, a les 9 hores. La programació inclou una parada per esmorzar, la visita guiada als dos museus, dinar al restaurant L’Avenç, i un itinerari guiat pel centre històric.

Les persones interessades en participar poden formalitzar la inscripció, fins al 3 de març, de forma presencial, al casal Pau Casals (preguntar per Núria Bosch), de les 10 a les 13 hores i de les 16 a les 20 hores. Caldrà fer el pagament íntegre i en efectiu del preu de l’excursió. S’acceptarà un màxim de quatre inscripcions per persona.