Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets socials, ciutadania i igualtat
Facebook Twitter

L’Ajuntament de Sitges concedeix subvencions a projectes educatius per a la justícia global

La finalitat de la Regidoria de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat, en un projecte conjunt amb el Fons Català de Cooperació, és donar suport a la difusió dels compromisos de l’Agenda 2030, al coneixement dels moviments migratoris, la sensibilització davant les desigualtats per raó de gènere o la defensa dels drets humans, entre d’altres.

La Regidoria de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat, juntament amb el Fons Català de Cooperació, ha obert el termini per sol·licitar subvencions per a projectes educatius per a la justícia global. Amb una partida de 15.000 euros, les subvencions es destinen a entitats i associacions sense ànim de lucre, que realitzen activitats educatives que fomenten la cultura de la solidaritat, la pau i la cooperació.

La finalitat de les subvencions és donar suport a aquells projectes educatius que difonguin la importància del compliments dels compromisos de l’Agenda 2030, la Justícia Global i la solidaritat internacional, i aquells que donin a conèixer els moviments migratoris i els principals col·lectius de persones migrades a Sitges. La convocatòria inclou també els projectes educatius que donin a conèixer les organitzacions membres del Consell de Cooperació, Pau i Solidaritat que realitzen projectes de cooperació internacional, i aquells que fomentin el coneixement de les desigualtats estructurals per raó de gènere, visibilitzin el paper de les dones i de les persones LGTBI+ i no binàries en la construcció de pau i la defensa dels drets humans.

Poden optar a les subvencions les entitats sense ànim de lucre, amb seu a Sitges, i també aquelles entitats cíviques i centres educatius que realitzin accions relacionades amb els objectius de sostenibilitat i cooperació, establerts a les bases de la convocatòria.

El període de presentació de sol·licituds finalitza el 24 de novembre inclòs, i es pot tramitar a la seu electrònica, en aquest enllaç:

https://carpeta.sitges.cat/Ciutadania/DetallTramit.aspx?Cercador=True&IdTramit=648