Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets socials, ciutadania i igualtat
Facebook Twitter

L’Ajuntament de Sitges i Creu Roja activen la campanya per a persones sense llar davant la previsió de fred

Els serveis extraordinaris funcionen de les 20 a les 8 hores, a l’espai de Creu Roja, on se serveix esmorzar i sopar, i s’ofereix un espai on passar la nit. Les actuacions es van activar, ahir dijous 19 de gener, i es mantindran fins el proper dilluns, però es podria prorrogar en funció de l’evolució de les temperatures.

L’Ajuntament de Sitges i Creu Roja, davant la previsió de baixes temperatures aquests dies, han activat la campanya adreçada a persones sense llar. Policia Local, el servei de sense llar municipal i Creu Roja han iniciat una ronda de visites per informar a les persones que viuen al carrer, que existeix aquesta campanya i que tenen la possibilitat de guarir-se durant la nit i de sopar un àpat calent.

Per a la campanya, s’ha habilitat l’espai de Creu Roja, on s’ofereix esmorzar i sopar calent a les persones sense llar que vulguin fer ús del recurs, que poden també passar la nit en aquest equipament. El sopar prové del menjador social, que gestiona l’Hospital de Sant Joan Baptista. Creu Roja reparteix aquests dies brou calent i mantes entre les persones sense llar que no vulguin accedir a aquest recurs.

La campanya es va activar ahir, dijous 19 de gener, i la previsió és mantenir-la fins el proper dilluns, encara que no es descarta una possible ampliació en funció de l’evolució de la temperatura. La predicció meteorològica alerta de temperatures que podrien baixar fins als 2ºC durant la matinada, que amb el vent i la proximitat al mar poden ser encara inferiors, donada la sensació tèrmica.