Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets socials, ciutadania i igualtat
Facebook Twitter

L’Ajuntament recull la percepció ciutadana sobre la situació de les persones LGTBI

La regidoria de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat promou un qüestionari, anònim i confidencial, en què poden participar totes les persones majors de 15 anys. Els resultats obtinguts s’inclouran en la diagnosi que formarà part del Pla per a la diversitat sexual i de gènere.

L’Ajuntament de Sitges treballa en l’elaboració del Pla per a la diversitat sexual i de gènere, que preveu l’aprovació a mitjans de 2022. Una de les accions prèvies implica a la ciutadania, major de 15 anys, a participar en un qüestionari, anònim i confidencial. El qüestionari busca recollir les percepcions de la ciutadania en relació a la situació de les persones lesbianes, gais, trans, bisexuals, intersex, o de qualsevol altre perfil sexual o de gènere.

L’enquesta planteja una sèrie de preguntes senzilles, de resposta ràpida, amb l’objectiu d’incorporar aquestes percepcions en el Pla per a la diversitat sexual i de gènere de Sitges. La finalitat és dotar el municipi d’entorns més equitatius i justos, i contribuir a la millora de les condicions de vida de la ciutadania.

Les persones interessades en participar poden accedir al qüestionari en aquest enllaç: https://es.research.net/r/SitgesLGTBI