Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets socials, ciutadania i igualtat
Facebook Twitter

L’espai familiar ‘La Cala’ amplia l’horari d’atenció

La Cala ofereix atenció directa els dilluns i dijous, de les 9.30 a les 12 hores, i amplia el servei també els divendres en el mateix horari, a partir del divendres 24 de febrer. El servei s’adreça a les famílies de Sitges amb infants de 0 a 3 anys i ofereix atenció i acompanyament en la criança i educació de les filles i els fills.

La Cala, el servei adreçat a famílies amb infants de 0 a 3 anys, amplia l’horari d’atenció directa. Fins ara La Cala funcionava els dilluns i els dijous, de les 9.30 a les 12 hores, i  des d’aquest passat 24 de febrer, ofereix atenció també els divendres en el mateix horari.

La Regidoria de Drets Socials, Ciutadania i Igualtat va posar en funcionament La Cala, el passat mes d’octubre. Es tracta d'un servei que ofereix suport i atenció entorn a la criança i educació de les filles i els fills, i compta amb dues professionals referents, que atenen a les famílies, en un espai preparat amb materials i metodologia Montessori, un model educatiu centrat en l’aprenentatge a través de la descoberta, que respecta el ritme propi de cada infant. En l’entorn es creen ambients que propicien l’aprenentatge a través del joc, l’exploració, la manipulació i la curiositat. El servei, a part d’un espai de joc, ofereix també un espai de relació, on les persones adultes poden expressar i compartir experiències, dubtes i inquietuds entre elles i amb professionals de l’equip.

Aquest febrer, també han començat els tallers a La Cala, amb professionals externes que tracten sobre diversos temes d’interès com la fisioteràpia respiratòria, els primers auxilis, l'anomenat baby-led weaning, o la lactància, entre d’altres.

Properament, s’iniciarà una col·laboració amb pediatria per abordar tot allò que pugui sorgir de les inquietuds de les famílies participants. Seran espais anomenats “tertúlies amb pediatria”, i la primera serà el divendres 11 de març.

La Cala també col·labora amb les biblioteques de Sitges, amb un servei propi de préstec de llibres sobre embaràs, criança i educació. 

 

La Cala

Adreçat a famílies i infants de 0 a 3 anys.

Dilluns, dijous i divendres, de 9.30 a 12 h

Plaça Catalunya s/n al barri del Poble Sec.

 

Per a més informació:

Presencialment: Dilluns de 9 a 13 h o dimecres de 16.30 a 19.30 h

Per telèfon o whatsapp (621 29 64 38)