Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets socials, ciutadania i igualtat
Facebook Twitter

Oberta la convocatòria de l’ajut social per a l’adquisició de llibres i material escolar

Freepik
Freepik
Fins al 20 de maig les famílies poden presentar la sol·licitud.

La regidoria de Drets Socials de l’Ajuntament de Sitges té oberta la convocatòria de l’ajut social destinat a l’adquisició de llibres i material escolar. L’alumnat dels centres educatius públics i concertats de la vila poden optar a aquest ajut social. Les quantitats de les ajudes varien, segons l’etapa educativa: fins a 130 euros per a infantil (I3-I5); fins a 180 euros per a primària, i fins a 300 euros per a estudiants d’Educació Secundària Obligatòria (ESO), batxillerat i cicles formatius. La presentació de sol·licituds es pot realitzar telemàticament del 16 d’abril al 20 de maig.

Les persones interessades poden presentar la sol·licitud telemàticament a tràmits.sitges.cat o presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) amb cita prèvia. Per a qui pugui necessitar ajuda en la tramitació electrònica, l’Ajuntament posa disposició el servei OAC 360º, al telèfon 93 595 50 94. L’Ajuntament informarà de l’inici de cadascuna de les convocatòries, a través dels canals oficials.

Al llarg d’aquest 2024 la regidoria de Drets Socials convoca altres ajuts socials com els destinats a les famílies monoparentals i famílies nombroses de fins a 300 euros, segons barem econòmic i que obriran el període de sol·licitud del 21 de maig al 21 de juny. Més endavant, de l’1 al 30 d’agost es podrà demanar els ajuts per a persones amb discapacitat igual o superior al 49%, que poden percebre fins a 300 euros i també per a aquelles persones amb una discapacitat superior al 65% que poden percebre fins a 500 euros.

 

AJUT PER A L’ADQUISICIÓ DE LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR

  • Del 16 d’abril al 20 de maig
  • Adreçat a estudiants de centres educatius sostinguts amb fons públics.
  • Quantia, segons barem econòmics:
    • Infantil (P3-P5): fins a 130€
    • Primària: fins a 180€
    • ESO, Batxillerat i Cicles Formatius: fins a 300€  

Galeria d'Imatges