Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Drets socials, ciutadania i igualtat
Facebook Twitter

Persones nouvingudes

Informació i recursos sobre l'acollida de persones migrades i cursos per a l'obtenció del Certificat d'Acollida de la Generalitat de Catalunya.

EMPADRONAMENT

Les persones acabades d'arribar a Sitges cal que es dirigeixin a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà per a realitzar els tràmits pertinents d'empadronament. 

https://www.sitges.cat/ajuntament/atencio-ciutadana/cita-previa 

El servei d’acollida a persones nouvingudes informa, orienta i assessora a aquest col·lectiu sobre els serveis, recursos i entitats de la nostra vila. Així com dels seus drets i deures. S’ofereix coneixement de les normatives i costums del país i de Sitges, per afavorir una millor adaptació al territori i si s’escau, derivar-les a diferents serveis i entitats especialitzats.

Què ofereix el servei:

  • Servei d’acollida a persones nouvingudes: Informar, orientar i assessorar a totes les persones nouvingudes . Facilitar informació sobre el procés d’arrelament i integració social. Tramitació i gestió dels informes d’estrangeria.            
  • Servei d’assessorament legal per persones nouvingudes: Informar sobre documents de residencia, treball i drets civils i laborals.
  • Xerrades i cursos formatius vàlids per a l’obtenció del Certificat d’Acollida expedit per la Generalitat de Catalunya.

Recursos:

Descarrega les guies en Català, Castellà, Anglès, Francès i Rus

        

 

Per a contactar amb nosaltres:

Drets Civils
C/ Samuel Barrachina, 3 (amb cita prèvia)
Telf. 938113180