Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

Bicicleta

DSC_0994.jpg

 

La vila disposa de carrils bici senyalitzats que travessen la vila. Els carrils són identificables per la senyalització específica al terra a l'inici del carril i pel color vermellòs distintiu de l'asfalt utilitzat. A més, aquest carril és compartit amb carril per a vianants en alguns trams.


Carrils bici

  1. Per anar a la platja. Neix prop de l'entrada per l'autopista Sitges Centre, i travessa l'Oasis, el c/ Sant Josep, c/ Espalter, pl. del Pou Vedre, c/ de la Bassa-rodona, fins al psg. de la Ribera.
  2. Per anar a les escoles. Des del pssg. de Vilafranca, travesa l'Oasis, el pssg de Vilanova, fins a la zona d'escoles de Can Pei.

Els usuaris de la bicicleta disposen d'aparcaments a la via pública en diversos punts de la vila.


Projecte Bicinet

És un projecte que preveu la connexió dels quatre municipis costaners del Garraf en una xarxa ciclista amb l'objectiu d'aconseguir una mobilitat sostenible que combini l'ús de la bicicleta i del tren.

La projecte promou un model sostenible que permeti connectar els punts de referència dels municipis i que hauria d'aprofitar les vies que ja existeixen, les que es projecten i també les que tenen possibilitats de ser incorporades.