Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mobilitat

Bicicleta

DSC_0994.jpg

 

La Vila disposa de carrils bici senyalitzats que la travessen. Els carrils són identificables per la senyalització específica al terra a l'inici del carril i pel color vermellós distintiu de l'asfalt utilitzat. Aquest carril és compartit amb carril per a vianants en alguns trams.

Carrils bici

  1. Per anar a la platja. Neix prop de l'entrada per l'autopista Sitges Centre, i travessa l'Oasis, el c/ Sant Josep, c/ Espalter, pl. del Pou Vedre, c/ de la Bassa-rodona, fins al Passeig de la Ribera.
  2. Per anar a les escoles. Des del Passeig de Vilafranca, travessa l'Oasis, el Passeig de Vilanova, fins a la zona escolar de Can Pei.
  3. Pel Passeig. El Passeig marítim disposa de carril bici, separat de la vorera dels vianants, que va des de Terramar fins a l’alçada de l’Avinguda Sofia.
  4. Les Botigues. La remodelació del Passeig marítim de Les Botigues de Sitges contempla la creació d’un carril bici.

Els usuaris de la bicicleta disposen d'aparcaments a la via pública en diversos punts de la vila.


Projecte Bicinet

És un projecte que preveu la connexió dels quatre municipis costaners del Garraf en una xarxa ciclista amb l'objectiu d'aconseguir una mobilitat sostenible que combini l'ús de la bicicleta i del tren.

La projecte promou un model sostenible que permeti connectar els punts de referència dels municipis i que hauria d'aprofitar les vies que ja existeixen, les que es projecten i també les que tenen possibilitats de ser incorporades.