Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut pública

Piscines d’ús públic

Es consideren piscines d’ús públic totes aquelles de titularitat pública, i les de titularitat privada la utilització de les quals està condicionada al pagament d’una quantitat en concepte d’entrada o quota d’accés, directa o indirecta, així com totes aquelles que no són d’ús particular.

Vigilem i controlem les condicions higienicosanitàries de les piscines d’ús públic de la Vila per tal de garantir que no afecten negativament la salut, la seguretat i el benestar de les persones usuàries. L’objectiu és protegir les persones dels riscos físics, químics i microbiològics derivats de l’ús de les piscines, conèixer les incidències i prevenir-les, garantir la qualitat de l’aigua i de l’ambient, i controlar les condicions higienicosanitàries generals.

Els titulars de piscines que estiguin obertes al públic en períodes determinats de l’any han de comunicar a l’Ajuntament la data d’obertura de cada temporada.

Per altra banda, l’Ajuntament realitza l’autorització administrativa de les piscines d’ús públic que s’ubiquen al municipi.

 

Tràmits

Comunicació prèvia a l'inici de funcionament de piscines d'ús públic