Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut pública

Platges: legionel·la i massatges

Des de la Regidoria de Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges vigilem i controlem sanitàriament les instal·lacions de la Vila que poden dispersar la legionel·la, com les dutxes i rentapeus de les platges.

També controlem i promovem els massatges amb garanties sanitàries a les platges autoritzades per fer aquest servei.

Les platges de Sitges tenen nombrosos serveis d’atenció a la ciutadania, com és el cas dels massatges professionals. És important que quan decidim fer alguna activitat relacionada amb el nostre benestar ens posem en mans de professionals qualificats que ens ofereixin les garanties tant higièniques com de professionalitat adequades i que garanteixin que la nostra salut i el nostre benestar no es veuran perjudicats per una actuació no professional.

En aquest sentit, els serveis ambulants de massatges presenten problemàtiques que els fan desaconsellables: no s’asseguren les mesures sanitàries que eviten la transmissió d’infeccions (rentat de mans freqüent), s’ignora els coneixements de la persona que fa el massatge (podent provocar o agreujar dolors o patologies) i es fan sobre la sorra, quan un bon massatge demana una llitera o una cadira ergonòmica per assegurar una postura correcta.

El servei de massatges professionals s’ofereixen a través dels concessionaris de cada platja acreditada.

 

Enllaços d'interès

Notícia