Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Escola de Música

Escola Municipal de Música Montserrat Almirall

 

Els estudis de música que s'imparteixen a l'Escola de Música inclouen els següents programes:

Iniciació musical

Destinat als alumnes de 4 a 6 anys, pretén fer viure la música a través del moviment, de la cançó, així com experimentar la música amb instruments de petita percussió. El tercer any d'Iniciació, l'alumnat també farà una roda d'instruments perquè tingui l'oportunitat de conèixer de prop els instruments que s'aprenen a l'escola i experimentar en primera persona amb cadascun d'ells És un programa de formació generalista, amb diverses matèries possibles, en el que no es contempla la pràctica continuada d'un instrument específic.

Formació bàsica

A l'Escola de Música creiem que tot té més sentit quan s'aprèn des de l'instrument. Per això convertim les classes en grup en l'espai idoni per aprendre de forma activa i divertida.

La funcionalitat d'aquest programa és oferir una formació musical bàsica, que inclogui  l'aprenentatge d'un instrument amb l'objectiu d'adquirir suficient autonomia com per a poder compartir l'activitat musical participant en un conjunt instrumental.

Formació avançada

Adreçada a l'alumnat a partir que tingui el nivell bàsic assolit, i vulgui continuar mantenint-se actiu musicalment i adquirir nous coneixements musicals.

Música a mida

Adreçat a l'alumnat que per diverses causes no es poden incloure en la Formació básica o avançada i volen adquirir coneixements musicals amb les següents opcions:

Instrument individual, instrument en grup, assignatura optativa, conjunt instrumental o vocal, llenguatge musical.

L'Escola Municipal de Música Montserrat Almirall està situada en dependències de l'Escola Esteve Barrachina.

Horari de secretaria: Dilluns, dimarts i dijous de 16'30 a 19'30 h.

E-Mail: info@emmsitges.cat 

Telèfon 675 82 37 38

Matrícula oberta tot l'any.