Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Formulari d'inscripció al Concurs Platós al Carrer 2021

L’Ajuntament de Sitges, a través de la regidoria de Promoció Econòmica, continua l'impuls amb accions per al foment del comerç local vinculades al calendari festiu i cultural de la vila.

Amb motiu de la celebració del Sitges Festival Internacional de Cinema de Catalunya, la regidoria  de Promoció Econòmica ha dissenyat un projecte singular anomenat Platós al Carrer, que consistirà en la decoració dels principals carrers de la Vila, amb ambientacions inspirades en temàtica del Festival, com si fossin platós cinematogràfics.

Mitjançant la present sol·licitud accepteu les bases del concurs convocat pel departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges.

En virtut del reglament UE2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques, en allò que es refereix al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, el fem coneixedor que les seves dades personals, seran incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de l’Ajuntament de Sitges amb NIF P0827000A. La finalitat d’aquest fitxer és únicament la resolució d’aquest concurs. Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones. Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició, pot dirigir-se a: nivell10@sitges.cat al Centre d'Iniciatives Econòmiques de Sitges Nivell 10, c/ Gabriel Pallarès, 12, 08870 Sitges, tel: 938944958.

Més sobre polítiques de privacitat