Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

El Centre

Una mica d'història

Els centres de formació d’adults són el marc educatiu i pedagògic on se centren i es desenvolupen els aprenentatges i propostes culturals i educatives per a la gent adulta.

El nostre Centre va néixer l’any 1985 i al gener de 1986 va iniciar els primers cursos d’Alfabetització i d'obtenció del Certificat d'escolarització i de Graduat escolar. Des d’aleshores i ininterrompudament s’han anat realitzant cursos, tallers, conferències, altres actes i activitats.

Físicament el Centre s'ha ubicat en diversos espais. No és fins a l’any 1990 que assoleix el seu espai definitiu a l'edifici municipal del carrer de Sant Honorat, gràcies a l’increment de persones assistents als cursos. La nova ubicació permet unificar i coordinar tots els cursos i activitats per a adults que es fan a la vila en un sol espai, un sol projecte i una sola direcció. 

L’any 1996, la Direcció General d’Adults del Departament de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya va reconèixer el centre com a Centre municipal de formació d’adults (DOG 2210).

A partir d'aquí el Centre no ha deixat de créixer, ampliant tots els seus horitzons.