Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Promoció econòmica

Suport i assessorament

Ajuntament de Sitges: oac360@sitges.cat o al telèfon 930 267 225 // NODE Garraf: agenciadesenvolupament@nodegarraf.cat o al telf. 938 100 722

L' OAC360º és un nou servei d'acompanyament integral en la transició a la tramitació electrònica per ajudar a instal·lar un certificat digital, a iniciar un tràmit 'online' o bé per resoldre dubtes o possibles incidències en la tramitació electrònica.

Aquest servei s'activa via els següents canals i horaris:

  • Telèfon: 930 267 225, disponible de dilluns a divendres en horari ininterromput de 08.00 a 20.00h
  • Correu electrònic: Podeu fer la consulta per correu electrònic a oac360@sitges.cat
  • Truca'm: Servei que permet demanar que et truquin en horari convingut

 

 

 

 

L'Agència de Desenvolupament NODE Garraf ofereix una unitat d'assessorament per a professionals i empreses. El servei és gratuït i personalitzat per a atendre consultes de professionals autònoms i directius d'empreses de la comarca del Garraf, com a extensió dels serveis d'atenció dels mateixos ajuntaments, a través dels canals:

  • agenciadesenvolupament@nodegarraf.cat
  • 938 100 722

La Generalitat ha activat la Finestra Única Empresarial oferint un servei d'atenció digital a les empreses, autònoms i professionals per informar de les mesures adoptades en materia económica pel Govern de la Generalitat de Catalunya i pel Govern de l'Estat per fer front a la situació excepcional d'estat d'alarma provocada pel coronavirus COVID-19.

> Més informació aquí